Om oss

Välkommen till oss på Mellansvenska Fönster

 

Mellansvenska Fönster är ett helsvenskt dotterbolag till BFA Bygg AB. Vi har vårt säte i Sydnärke, eller rättare sagt Askersund.

Vår motto är att sälja svensktillverkade fönster och dörrar, monterat och klart!

Tillsammans med BFA Bygg AB är vi en stark spelare på marknaden med både svensktillverkade produkter men även med svenskutbildad personal. Allt till konkurrenskraftiga priser.

Våra montörer har många års erfarenhet av svensk byggstandard och byggnormer.

 

Så här går det till:

Vi kommer till Dig 

När det behövs kommer vi hem till Dig för att mäta och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

Tydlig offert

Vi lämnar en offert med pris till Dig på arbete inklusive de varor som behövs för att allt ska bli komplett, allt klart och tydligt specificerat. Du kommer också att se vad ROT-avdraget innebär för totalpriset. En genomgång av offerten ser vi gärna att vi gör tillsammans.

Startdatum

På utsatt dag och tid kommer någon av våra hantverkare hem till Dig och genomför arbetet enligt vår överenskommelse. Arbetet sker efter gällande byggnormer och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.

Fakturering

Efter utfört arbete kommer fakturan. Den motsvarar såklart det vi kommit överens om. Vi tar hand om Ditt ROT-avdrag. Enkelt och smidigt för Dig!

 

Utöver fönster och dörrar så säljer vi även uterum och byggvaror.

 

Klicka Dig gärna runt på vår hemsida för att bekanta Dig med våra produkter.

 

BFA BYGG startades av Björn Fahlström år 2004 som enskild firma. År 2010 blev BFA BYGG ett aktiebolag och 2013 gick Morgan Fogelqvist och Joakim Lundfeldt in som delägare.

BFA Bygg AB:s hemsida hittar du HÄR.